Sold out

Du sparar 30%!

Erbjudandet Löper Ut Om:

00
:
00
:
00
:
00

Hjemli G50 är en sladdlös dammsugare med samma komponenter och delar som de stora märkena, men till en bråkdel av priset.

Vårt team av ingenjörer har kombinerat den senaste X9-motorn med en sladdlös design som är lätt att manövrera, vilket gör det enkelt att komma in i varje hörn och skrymsle utan att lämna skräp och smuts efter sig.

Vi har inkluderat en mängd extra funktioner så att du garanterat kan fånga upp alla typer av smuts, från smulor till djurhår, oavsett om det ligger på golvet eller sitt i hörnen av taket.

Istället för påsar använder Hjemli G50 en 0,6 l behållare, som lätt kan tömmas efter varje rengöring och som är bättre för både miljön och din plånbok!

Färg: Grå

Certifiering: CE

Sugkraft: 7000-10 000Pa

Batteri-kapacitet: 2200 mAh

Effektförbrukning: 250W

Volt: 25V

Livstid: 40 minuter

Tank-kapacitet: 1,3 liter

Ljudnivå: 52db

Justerbar sugförmåga: Ja

Justerbart rör: Ja

Vikt: 2,4 kg

Tvättbart filter: Ja

Vi packar och skickar din beställning inom 48 timmar efter att du har gjort beställningen.

Leveranstiden är mellan 3-10 dagar.

Vi tror på att göra de bästa produkterna till de bästa priserna, och om du inte är nöjd inom de första 90 dagarna kan du utnyttja vår 90-dagars nöjdhetsgaranti och få pengarna tillbaka.

Ett Skinande Rent Hem På Bara 30 Minuter

Du behöver inte längre spendera tid och energi på att stöka runt med en föråldrad dammsugare.

Genom innovativ teknik och praktisk design har vi lyckats utveckla en dammsugare som klarar av de allra smutsigaste rengöringsuppgifterna, dubbelt så snabbt som din gamla dammsugare.

Kraftfull X9 Motor

Med den senaste tekniken inom vakuum-motorer får du en justerbar sugkraft på upp till 10 000 Pa som klarar allt från dammiga mattor till hundhår i soffkuddarna.

Manövrerbar Design

Hjemli G50 är sladdlös och väger mindre än 2,4 kg, vilket gör den till en av de lättaste sladdlösa dammsugarna på marknaden. Resultatet är en städupplevelse som är smidigare, effektivare och mindre krånglig än någonsin tidigare.

Få Allt, Varje Gång

All smuts är inte lika bra.
Därför har vi skapat ett brett utbud av tillbehör som är särskilt utformade för olika typer av skräp och smuts.
Detta garanterar att du kan fånga upp även den värsta smutsen i de mest trånga vrårna.

Kompromisslös Kraft

Hjemli G50's kraftfulla X9-motor roterar med mer än 125 000 varv per minut för att skapa en sugkraft på över 10 000 Pa, vilket garanterar att du kan dammsuga alla typer av skräp och smuts på alla ytor utan att förlora sugkraft.

Sugkraften kan justeras från 7000 till 10 000 Pa med 2 olika lägen (normalt och maximalt läge).

Den Hygieniska Lösningen

Du behöver inte längre spendera tid och energi på att stöka med en föråldrad dammsugare.

Med hjälp av innovativ teknik och praktisk design har vi lyckats utveckla en dammsugare som klarar de smutsigaste rengöringsuppgifterna, dubbelt så snabbt som din gamla dammsugare.

 

Filtret är tvättbart, vilket gör det lätt att upprätthålla prestandan

Etiketten "Max" hjälper dig att komma ihåg när du ska tömma behållaren.

Töm behållaren med en enkel beröring, utan att röra vid smuts eller skräp.

Besegrar Det Värsta Skräpet Och Smutsen

Vissa företag tillverkar dammsugare för särskilda ändamål, t.ex. för djurhår eller mattor.

Vi har istället valt att göra en dammsugare med flera tillbehör så att du kan vara säker på att du kan ta itu med alla städuppgifter.

Med hjälp av de medföljande tillbehören kan du enkelt anpassa Hjemli G50 efter vad och var du behöver rengöra.

Mjukt borsthuvud för hårda golv

Grovt borsthuvud för mattor

Långt rör för höga/låga områden

Kort munstycke för trånga hörn och områden

Ta dig runt hörn med det motoriserade huvudet

Inbyggt LED-ljus för mörka områden

Ytterligare Fördelar

Upp Till 35 Minuter Livstid

Hjemli G50 använder ett uppladdningsbart 6-cells Li-ion-batteri som ger dig upp till 40 minuters livslängd per laddning, utan att ge avkall på prestanda. Det motsvarar en städyta på 300 m2!

Praktisk Förvaring

Det är bekvämare att svänga dammsugaren när den hänger på väggen och om du inte behöver ta hand om sladdarna. En fästanordning för väggen medföljer, men du väljer själv om du vill att G50 ska hänga upp den eller om du vill fälla ihop den och lägga den i skåpet.

Vaskbart Filter

Hjemli G50's filter är lätt att rengöra och garanterar stabila prestanda varje gång du dammsuger. När du har tvättat filtret ska du låta det stå i ett luftigt utrymme i minst 24 timmar för att se till att det är torrt innan du sätter tillbaka det i dammsugaren.

Uforstyrrende Rengøring

Rengöring behöver inte störa hela huset. Med en låg ljudnivå kan du rengöra utan att störa eller störa din omgivning. Genom att använda en avtryckare för att sätta igång dammsugaren undviker du också konstant bakgrundsljud när du dammsuger

Vanliga Frågor

Hur lång tid tar det att ladda batteriet?

En full laddning tar 4-5 timmar.

Hur ofta ska jag tvätta filtret?

För varje 4 gånger du använder G50 bör du tvätta filtret, vilket i de flesta fall motsvarar en gång i månaden.

Finns det en garanti?

Ja! Vi har 1 års garanti inklusive service-reparationer. Om din dammsugare går sönder kan du skicka den till oss för en kostnadsfri reparation.

Hur lång tid tar leveransen?

Vi packar och skickar produkterna inom 72 timmar efter att du har gjort din beställning.

Leveranstiden är vanligtvis mellan 3-10 dagar.

Användarrecensioner

Customer Reviews
5.0 Based on 20 Reviews
5 ★
100% 
20
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
M
12/02/2020
Margareta

När dammsugaren väl är installerad är den verkligen lätt att använda och suger upp smuts på ett bra sätt. Den är liten, lätt, manövrerbar och lätt att hantera. En riktig "gamechanger" om du bor i ett litet utrymme.

V
12/02/2020
Vidar

Jag älskar verkligen den här dammsugaren. Jag är så imponerad av hur lätt den är. Den är så lätt att bara plocka upp och köra och det finns två olika sugnivåer, så om det är svårt att plocka upp delar kan du bara skruva upp sugförmågan. Jag gillar också att man bara kan använda den i handen istället för hela apparaten.

E
09/22/2020
Erik

Mycket nöjd med den här dammsugaren, den är lätt och har en bra sugförmåga, det tar några timmar att ladda den för att använda den i 30 minuter, och jag kan knappt tro hur tyst den är, jag har bara haft den några dagar, men hittills är jag verkligen nöjd med den, den är mycket välgjord och robust. Lysande!!!

A
09/11/2020
Andreas

Wow!!!! Jag är så nöjd med den här dammsugaren och sugförmågan är fantastisk. Värt vartenda öre jag betalade. Så enkelt och super lätt att rengöra trapporna med eller till och med bilen. Kommer definitivt att rekommendera till alla mina vänner och familj

Z
09/11/2020
Zacharias

Den är riktigt bra utformad och lätt att använda - otroligt hur mycket saker den får upp även på rena mattor och golv! Lätt att tömma och hålla ren även om huvudröret till handsetet är ganska stelt och kräver en hel del vickande. De tvättbara filtren är lätta att skölja ur och inga uppsamlingspåsar, vilket är bra nyheter.